Wednesday, December 17, 2014

Turtle neck Sweater

I was eyeing this turtle neck sweater sold at Target for quite a long time. But whenever I touched it, the XS size had been gone completely. Then, one day, I saw the last XS left in peach color, which triggered me to buy it even more. It like "that is meant to me" situation.

When I went home and put it on, I sadly realized that the length of the sweater is way too long for the tallness of me (by the way, I admitted I'm super petite) if wearing it alone. I still determined to make it work. I know with a long piece, I need something cropped or short to balance. This is the outfit I came up with.

Mình để ý chiếc áo len cổ lọ này khá lâu, nhưng lần nào đi Target (siêu thị bán đồ như Walmart nhưng cao cấp hơn) cũng không còn size XS. Một hôm, tình cờ nhìn thấy 1 chiếc duy nhất còn lại đúng size của mình, không hề do dự, không hề thử, mình rước về luôn. Kiểu như số phận đã an bài cho mình cái áo cuối cùng ;)

Khi về tới nhà, hí hửng mặc thử lên thì cực kỳ buồn vì áo quá dài so với dáng người (cực kỳ, cực kỳ mi nhon) của mình. Quyết tâm phải mặc cho bằng được, mình đã kết hợp với áo da dáng ngắn để cân bằng đồ dài , phù hợp hơn với bản thân.

 
 
 
Sweater: Target
Crossbody bag: DVF
Watch: Longines
Shoes: Tahari
SHARE:

No comments:

Post a Comment

© TRANG'S CORNER. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig