Tuesday, January 27, 2015

Valentine 2015: Lingerie talk

When Valentine's Day pops up in my mind, I just automatically map out chocolate, pink, heart, kiss, and lingerie together. Very romantic and sweet. I don't think lingerie is a key piece in the wardrobe but with its presence in your drawer, it definitely would spice up your life a little bit. When I say a little bit, I actually mean a lot.
My cousin is the first person opened my eyes about lingerie. She loves wearing beautiful sexy lingerie and I just didn't understand the reason for spending extra money on thing that no one can see it. She simply said that it was beautiful and she wanted to wear it like wearing cute clothes pieces. And yes, lingerie is the clothes we, women, actually wear to ourselves first to express the love to our body. We don't have to care too much about mixing and matching or suitability to the occasion, just pick the favorite piece. When women love themselves and feel confident about their body, they would have power and confidence to make other love them.
Years later, when I was at college, one day, I got to school late and sat at the back of class where I accidently overheard a conversation between two male classmates sitting in front of me about the girl wearing a pink bra underneath her cream top sitting a few line in front of them. The conversation made me realize that even wearing a sexy little lingerie inside with a little bit color picking out would attract attention from man even more than a layer of blush or lipstick can do. After getting marriage, I deeply understand the power of lingerie. My husband is the type of person who doesn't pay much attention to new clothes with an exceptions of what he extremely hates or loves. However, whenever I have a new lingerie, he immediately notices that and even voluntarily make a compliment, which I really appreciate, lol :D
With all the ramble post today about lingerie, would it make you think about shopping a lingerie for this Valentine's Day? It definitely would be a win-win present for both you and your love.
Happy Valentine's Day!

Khi nghĩ tới Lễ Tình Nhân, Valentine's Day, mình luôn nghĩ tới chocolate, màu hồng, hình trái tim, nụ hôn và lingerie (đồ lót gợi cảm) cực kỳ ngọt ngào và lãng mạn. Về thời trang, lingerie khó có thể được coi là một item không thể thiếu trong tủ đồ của các chị em phụ nữ, nhưng sở hữu chúng chắc chắn làm cho cuộc sống của các chị em thêm phần thú vị.
Chị họ mình là người đầu tiên làm thay đổi cái nhìn của mình về lingerie. Chị mình thích những bộ lingerie ren gợi cảm mà lúc đó mình không thể hiểu nổi tại sao phải đầu tư vào một bộ đồ mà chả có ma nào nhìn thấy. Chị mình bảo vì nó đẹp và chị mình thích, đơn giản vậy thôi, như mình mặc một cái áo/váy đẹp vậy. Rồi mình cũng tự ngộ ra rằng mặc một bộ đồ lót gợi cảm là một cách phụ nữ thể hiện tình yêu dành riêng cho bản thân mình, cho cơ thể mình. Bạn không cần để ý quá nhiều vào kết hợp này nọ, bạn mặc món đồ bạn thích, chỉ cho riêng bạn. Khi thấy yêu bản thân mình, yêu cơ thể mình thì phụ nữ sẽ có sức mạnh và sự tư tin làm cho người khác yêu họ.
Vài năm sau, một hôm đi muộn trong lớp đại học, ngồi cuối lớp, mình tình cờ nghe được cuộc nói chuyện giữa hai bạn nam ngồi bàn trên về một bạn gái ngồi trước đó mấy bàn. Công chuyện chỉ xoay quanh việc bạn nữ kia mặc một áo lót màu hồng bên trong một áo màu kem. Hai bạn trai cứ thầm thì rồi khúc khích cười khiến mình nhận ra là chỉ một chút sexy bên trong thôi dù không lộ hẳn ra ngoài thì lingerie cũng khiến cánh mày râu chú ý. Thậm chí hơn hẳn lớp son môi hay lớp má hồng.
Khi đã lập gia đình, mình càng ý thức được sức mạnh của những bộ lingerie ra sao. Ông xã mình là người hầu như không chú ý tới những bộ đồ mới của vợ trừ khi là cực kỳ xấu đặc biệt hoặc cực kỳ đẹp đặc biệt. Vậy mà khi mình có những item lingerie mới thì "anh ta" nhận diện ra ngay và còn rất nhiệt tình comment.
Với tất cả những điều mình nói lảm nhảm về lingerie hôm nay, có thể sẽ khiến bạn cân nhắc việc thưởng cho bản thân mình một bộ đồ gợi cảm cho mùa Valentine này chăng? Một món quà cho cả hai người, vừa cho bản thân và .. cho cả người ấy nữa.
 
Happy Valentine's Day!
SHARE:

6 comments:

 1. Hay. Show lingerie cho mềnh xiem với đi.

  ReplyDelete
 2. You do have some incredible lingerie

  ReplyDelete
 3. amazing blog post and very inspiring blog! Keep up the great work! I'm a fan! :) XO

  www.officialzalona.com

  ReplyDelete
 4. Love this underwear!! ;)
  Kisses from Spain.
  Xoxo, P.

  My Showroom


  ReplyDelete

© TRANG'S CORNER. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig