Sunday, January 17, 2016

10 BEST ACQUISITIONS IN 2015 (BEAUTY + FASHION)


Instead of doing favorite December, I write about Top 10 beauty and fashion favorites in 2015. These are things that I purchased, have been loving and using in 2015. If for some reasons, I lose them, I will go ahead and buy a new one without a second thought.
If you have an absolute favorite product in 2015, please share with me and other readers!
Thay vì sẽ viết về những thứ yêu thích tháng 12, mình sẽ chia sẻ Top 10 các sản phẩm thời trang và làm đẹp được yêu thích nhất năm. Đây là những thứ mình đã mua và cực kỳ yêu thích trong năm 2015. Nếu như vì một lý do nào đó, một trong những món đồ này mất tích, chắc chắn mình sẽ chạy đi mua ngay lại mà không phải lăn tăn suy nghĩ gì.
Nếu mọi người có sản phẩm yêu thích của năm, hay comment bên dưới chia sẻ với mình và những người khác nhé!
1. Banana Republic trench coat (sold out but similar here )
This is a must have in top 2015 favorites because (1) it helped me harvest tons of compliments from strangers (2) it's water resistant so can be worn in rainy days (3) it's nice enough to be paired with everything. There are many high and low versions of this style but I just think an a good quality and nicely fitted trench purchase from a good brand is a smart investment for the wardrobe.
Đây là món đồ không thể không có mặt trong danh sách top sản phẩm của năm bởi vì thứ nhất, nó giúp mình "thu hoạch" kha khá lời khen ngợi từ người lạ và thứ hai là chất liệu không thấm nước giúp mình thoải mái mặc trong những ngày mưa phùn Cali mà không phải lo lắng gì nhiều và thứ ba, áo này có thể kết hợp với mọi thứ, rất dễ mặc. Trên thị trường có rất nhiều version áo trench này, mình khuyên mọi người nên chọn một hãng tốt để đầu tư "thành phần chủ chốt" của tủ quần áo nhé!
2. Evian Spray
I leave one in my bag and one at my makeup area. This spray is miracle for skin in winter and summer time. Every time I spray it on over my face, I just want to spray more and more. I also use it as the last step in my nighttime skincare routine to seal every products used in previous steps. It costs a few bucks on Amazon or Sephora to try. So give it a chance and you can thank me later.
Mình để một em xịt khoáng này trong túi xách và một em ở góc trang điểm. Xịt khoáng này thật sự vô cùng thần kỳ với làn da vào cả mùa đông và hè. Thật ý, mỗi lần xịt một lần khắp mặt, mình chỉ muốn xịt tiếp, xịt tiếp. Mình cũng dùng nó vào bước dưỡng da cuối cùng vào buổi tối. Giá thành của em này khá nhẹ nhàng nên mọi người cứ mạnh dạn mua dùng thử nhé. Rồi .... cảm ơn mình sau cũng được :)
3. Texturizing Sea salt Spray (buy here)
I never talk about this hair product in my blog before because I just recently realize how much I reach to it. I have gone through probably 3 or 4 bottles solely this year. In lazy days when I don't want to do anything to my hair, I simply spray this sea salt over my hair except the root and crunch it to enhance natural waves.
Not Your Mother's - Beach Babe Texturizing Sea Salt Spray in  #ultabeauty
Không hiểu sao mà chưa bao giờ mình nói tới sản phẩm này trên blog. Mãi tới gần đây, mình mới nhận ra mình dùng xịt muối biển này nhiều thế nào. Riêng trong năm 2015, có lẽ mình đã dùng 3-4 lọ. Vào những ngày làm biếng, không muốn là duỗi tóc, thì mình xịt muối biển lên tóc (sau khi gội và để tóc) hơi ẩm ẩm. Sau đó mình bóp nhẹ tóc để giữ được độ xoăn tự nhiên của tóc.
4. Fresh Lip Treatment
I promise this is the last time you have to hear me ramble about this incredible lip treatment. But seriously if you have $25 to treat yourself, buy it. Of course, if you also want to hydrate and add color to your lips in cold winter. The feature I love most about this lip treatment is it wear out beautifully and doesn't leave built-in in your lip.
Mình xin hứa đây là lần cuối cùng mọi người nghe mình nói lảm nhảm về son dưỡng môi tuyệt vời này. Nhưng thật lòng, nếu bạn có rủng rỉnh tiền và muốn tự thưởng cho mình một món gì đó đặc biệt thì hay mua son dưỡng này ngay nhé. Tât nhiên là khi bạn đang bị khô môi và muốn môi mình trông hồng hào. Điểm thích nhất ở son dưỡng này là khi phai màu, môi vẫn rất mềm và không thấy xuất hiện lớp khô da trên môi
5. GAP Girlfriend Jeans here
I just acquired this jeans during the Black Friday Sales but I still include this pair of jeans in this list though because it 's so amazing. The sales rep at GAP said to me the style is one of their best sellers. It's super comfy, well-made and slightly fitted, not too loose, not too tight. They come in different washes and cost reasonably for a good pair of jeans.
Mình mới sở hữu quần jeans này của Gap từ đợt sales Black Friday hồi tháng 11, chắc khoảng được hai tháng nhưng mình đã đưa nó vào danh sách các sản phẩm của năm bởi vì nó cực kỳ tuyệt vời. Nhân viên bán hàng của GAP nói rằng đây là một trong những sản phẩm đang bán chạy của hãng. Mặc cực kỳ thoải mái, đường kim mũi chỉ đẹp, hơi ôm, không rộng quá, không ôm quá. Dáng jeans này có rất nhiều màu và giá thành cũng rất hợp lý cho một chiếc quần jeans tốt.
6. Furla Metropolis Bag (wide selection here)
You saw me wearing this bag in 40-50% of my outfit post because it's classic and versatile to go with almost every outfit. If you are looking for a mini bag which is Made-in-Italy, classic and quite budget friendly, I would highly recommend to check it out.
Mọi người chắc cũng không xa lạ gì với em Furla mini này vì mình đeo suốt năm 2015 trên khoảng một nửa số post. Túi này nhỏ, kiểu dáng đơn giản, classic, dễ kết hợp với nhiều style quần áo. Nếu bạn nào đang tìm kiếm một chiếc túi mini, sản xuất tại Italy, kiểu dáng không bị lỗi mốt, giá cả cũng dễ chịu thì mình khuyên nên thử ghé qua Furla xem xét em này nhé!
7. Linen V-tee (different colors here)
I don't think I have any top that I wore most last year. But whenever I don't know what to wear I will reach to this tee because I know for sure I will look casual but still put together. Though almost every brand carries some essential wardrobe, it's hard to find a basic flattering on any body type. I personally love a deep V-neck T-shirt, not too loose fitting, doesn't fall apart after a few washes.
Mình không nghĩ rằng mình có một chiếc áo nào mình mặc nhiều nhất năm. Nhưng bất kỳ khi nào không biết mặc gì mình sẽ chọn chiếc áo này. Lúc thì kết hợp với chân váy, quần jeans bó, quần jeans rộng. Bởi mình biết chắc chắn rằng mình sẽ trông đơn giản nhưng vẫn thú vị. Hiện nay có rất nhiều hãng sản xuất các sản phẩm basic nhưng tìm được một chiếc áo T-shirt làm tôn dáng thì không dễ chút nào. Cá nhân mình thích áo T-shirt cổ chữ V hơi rộng, không rộng quá, không ôm quá, không bị mất dáng sau vài lần giặt.
8. Becca Shimmering Skin Perfector (buy here)
Highlighter has a special spot in my heart aka makeup routine. It's definitely not a must-have step but a finishing touch to the any look. I love the glowing and healthy look that highlighter brings to my face. I feel my makeup more expensive and luxurious with just a little bit of highlighter in the right place.
BECCA - Shimmering Skin Perfector™  in Moonstone #sephora
Phấn bắt sáng có một vị trí đặc biệt trong trái tim mình. Không thể nói rằng phấn bắt sáng là một bước bắt buộc của quá trình makeup, nhưng nó lại là một bước giúp hoàn thiện makeup. Mình thích lớp bắt sáng làm cho khuôn mặt sáng hơn, trông trẻ trung và khỏe mạnh hơn. Với một chút phấn bắt sáng ở đúng điểm như gò má, sống mũi, dưới lông mày, makeup trông chuyên nghiệp và sang chảnh hơn.
9. Urban Decay de-stick Makeup Setting Spray (buy here)
The experience with this setting spray is pretty life-changing for me. I always spray it over my face 3-4 times whenever I do full-face makeup or just an eye makeup. It prevents my makeup melting down and blend my makeup into the skin nicely at the same time. Without it, I feel like makeup look a little bit "obvious" and less natural. It's pricey but you can buy travel size to start with.
Urban Decay - De-Slick Oil-Control Makeup Setting Spray #sephora
Đây thực sự là một sản phẩm thay đổi cuộc đời mình trên phương diện make up. Mình xịt khoảng 3-4 lần nước xịt này lên mặt sau khi makeup cả mặt hoặc chỉ makeup phần mắt. Nó giúp makeup bền hơn, không bị trôi và đồng thời làm cho makeup nhìn tự nhiên, không dày, kiềm dầu. Em này giá hơi mắc nhưng bạn có thể thử với size du lịch trước để xem mình có sẵn sàng đầu tư size lớn không.
10. MAC lipstick in Twig (buy here)
If you read my blog for quite a while, you know that I'm a type of girl wearing natural rather than bold lipsticks. This lipstick has exactly the identical color with my natural lip color. It is not too matte or too glossy. Recently, I used it more often as a blush which gives me soft pink a just like someone just pinched my cheek.
Nếu mọi người đọc blog của mình một thời gian mọi người sẽ để ý thấy mình thuộc tuýp người thích màu son tự nhiên hơn các màu son đậm. Màu son này gần giống với màu môi tự nhiên của mình. Không bóng, nhưng cũng không lì. Gần đây, mình thường xuyên bôi lên má, xoa nhẹ, dùng như phấn má, rất xinh và tự nhiên.
 Thank you for reading! 
SHARE:

405 comments:

  1. Oh wow that's a really great trench, I love it!

    Filipa xxx
    PlayingWithApparel.com | Instagram

    ReplyDelete
  2. I love that trench coat
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    ReplyDelete
  3. I love this type of post! Thanks for sharing -Hanna Lei

    ReplyDelete
  4. I love the bag so much!
    xoxo
    http://www.bloglovin.com/blogs/donkeycool-4487669/

    ReplyDelete
  5. I love that jacket! I just adore trench coat styles. The one you have is so gorgeous!
    I recently got the fresh lip stuff for christmas but I haven't tried it yet. good to know it is a great product! I can't wait to use mine to see what all the hype is about for myself!
    Hey there is no shame in using the same bag for most outfits if it is as beautiful as that one! Love your bag!

    ~Andrea Tiffany~
    http://aglimpseofglam.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. The Banana Republic coat and Furla bag are both such beautiful basics! And I'm a huge fan of Fresh - their tinted lip balms are amazing, and I swear by their face wash.
    xo
    Siffat
    http://icingandglitter.com

    ReplyDelete
  7. Funny how I can't imagine a life without the Evian spray either :-D
    That was seriously my best buy in 2015!
    Love your blog btw.
    xx
    Anita
    www.anischu.com

    ReplyDelete
  8. I really like your Furla bag and I've been using this Evian spray as well, I really like how it feels on my skin. Very refreshing!

    http://www.teacupsandtulips.com

    ReplyDelete
  9. must try the evian spray now, you got me curious! haha
    Pam xo/ Pam Scalfi♥

    ReplyDelete
  10. Great items, will save the list and try them someday <3

    xoxo, Best Bags 2016

    ReplyDelete
  11. All such amazing items! Eternal love for the little Furla bag, so gorgeous. I have a big Furla bag myself I love so much, as indeed you can wear it with everything and looks so classy and stylish. Also the coat is so so beautiful, love it! And that MAC lipstick is to die for <3
    XO IMKE | Pastellics

    ReplyDelete
  12. Trang, this is such a great breakdown of your best acquisitions! Always great to find new products that become regulars! I too love the urban decay setting spray! Thanks for the great shares and have a wonderful week ahead!

    www.laurenfarrellny.com/blog

    ReplyDelete
  13. Love your blog Trang!I need to try Not your mother's brand

    ReplyDelete
  14. You made some awesome and classic buys in 2015! I have to try that MAC lipstick in Twig. I love a good pinky nude lip.


    www.StainedCouture.com

    ReplyDelete
  15. love this!

    www.alovelystyle.com

    ReplyDelete
  16. Great picks from 2015. I always love a good classic trench coat, because it can be paired with everything.

    http://www.racheldinh.com

    ReplyDelete
  17. Evian and Salt spray always in my bag!

    http://www.bonaupetite.com

    ReplyDelete
  18. that trench coat is great, I've been dreaming of a classic Burberry version for years!


    Gem
    milkwhitemoon.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Love the trench coat!
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  20. Great round-up, Trang! I want all of these items, but I'm especially loving that trench. The classic look and neutral color make it a must-have. Thanks for sharing!

    www.livinginsteil.com
    Vanessa

    ReplyDelete
  21. I'm obsessed with the UD setting spray! It's so amazing!

    Mary Kate
    www.mynewchicagolife.com

    ReplyDelete
  22. Nice list!! I love the Not Your Mother's sea salt spray too, I use it whenever I curl my hair to give it some wave. Thanks for sharing!

    xo, Alice || a l i c e / T Y P E N U

    ReplyDelete
  23. Need to try the Not Your Mothers salt spray, I always see it in urban outfitters! x

    Eva || http://evaannstyle.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  24. That trench coat looks stunning!

    Parie x
    classandglitter.com

    ReplyDelete
  25. That trench and those jeans are so cute! I loveeee Evian spray. My family always laughs at me because I bring it with me everywhere, especially on planes, so my skin doesn't dry out. I just love it!

    xo Annie
    www.laircake.com

    ReplyDelete
  26. Nice I like the trench and purse! great !

    xx L.

    www.lalouuula.com

    ReplyDelete
  27. Love this roundup! UD products are so great, and I loveeeeee MAC lippies. Hugs, Kait
    http://makeminemaroon.com/

    ReplyDelete
  28. All of your picks are such great classics! Glad you were able to find them and love them in 2015! Can't wait to see what 2016 will bring you!

    be the plebeian

    ReplyDelete
  29. love the collection. I need to get myself a trench coat. its such a staple in anyone's closet. I also want to try the urban decay spray and that mac lipstick. such a pretty color.

    xoxo,
    geri

    http://everydaylivingnyc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. Love the trench coat and I really want to try the evian spray :) -Maireem

    My Fair Autumn | Instagram

    ReplyDelete
  31. Great buys! Love the trench coat and the MAC lipstick colour!
    Fashion Soup

    ReplyDelete
  32. Mmm, am definitely loving your beauty favorites, these are very helpful! Will check out that evian spray, hair spray, and becca highlight as I have been looking for the perfect product in those categories myself!

    Velveteencockroach

    ReplyDelete
  33. I couldn't agree with you more about the Fresh Lip Treatment and the Urban Decay Makeup Setting Spray. Both are staples in my makeup routine!

    Molly {Dreams in HD}
    http://www.dreamsinhd.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. Hi Trang,
    What an useful list! I bookmaked them all and i will tell my girl ASAP about these amazing products.

    Best wishes from Khanh,
    http://cungdi.bravesites.com

    ReplyDelete
  35. Love this post! I'll definitely have to try some of these products!

    ReplyDelete
  36. Such a great post! I love Banana & Republic too! The trench is so chic, love!
    xoxo, Vanessa
    www.WhatWouldVWear.net

    ReplyDelete
  37. The Evian Spray feels amazing on the skin, I love it so much! MAC Twig is a shade I need to pick up.
    xo, Lily
    beautywithlily.com

    ReplyDelete
  38. Love this post!

    http://looklikeget.com

    ReplyDelete
  39. Love the purse! I was recently looking to purchase a furla bag. I love their latest designs.
    Xo, Ellese

    Rock.Paper.Glam.

    ReplyDelete
  40. Wonderful post! I also use the Evian Spray and love it.

    xo
    http://thepinkporcelaindoll.blogspot.it

    ReplyDelete
  41. Great stuff! I never took a time to think about my favorite products of the 2015, but it's a great idea!
    xx
    SASHA

    ReplyDelete
  42. So many great picks and such a great idea for a post! Trench coats are the perfect piece to invest in and don't you love MAC lipsticks?!

    Happy Tuesday // http://lifeplusbe.com

    ReplyDelete
  43. That MAC lipstick color is fabulous! Great blog post girlie.

    XO, Jessi
    mywhiteT.com

    ReplyDelete
  44. Such a great list! That salt spray is my favorite, I use mine all the time in summer :)
    xo Kiki
    http://colormekiki.com/

    ReplyDelete
  45. I use and love that sea salt spray! Such a staple in my haircare routine.
    xo, jill
    www.BornFancy.com

    ReplyDelete
  46. I think one can never have enough trenchcoats or v-necks. Those were definitely good buys!
    xx, Pia

    http://gymbagsandjetlags.com

    ReplyDelete
  47. Cool stuff you have! I am in need of lip treatment right now. Vaseline is not enogh. T.T Thanks for commenting on Qing's Style. I hope you always keep in touch!

    ReplyDelete
  48. Love your blog! I am a a published fashion stylist and makeup artist for Click Magazine in Memphis who is just now getting my blog going strong ;-) I followed you on Bloglovin! Would love a refollow on Bloglovin if you find my blog interesting. -xoxo
    www.citychicliving.com

    ReplyDelete
  49. great post
    http://carrieslifestyle.com
    Win your Fav Rosefield Watch!

    ReplyDelete
  50. That trench coat is gorgeous!

    ivyholly.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Urban Decay! my favorite too..
    I love your blog.. do you want to follow each other on GFC and bloglovin?
    you can check out mind first and tell me.. ;)

    xo,
    margarethink.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    ReplyDelete
  53. Those beauty goodies are fantastic and the bag is to die for. It's so cute and chic. It's just perfect! Twig is actually one of my all time MAC Lipsticks! The shade is gorgeous. I like your blog, Trang! I just took a look of your IG account and you have such a beautiful daughter! Have a great day! (: xx

    Ale | www.alemint.net

    ReplyDelete
  54. The bag is so beautiful! The spray from Urban Decay, has also been my favorite. It's so amazing. Great post :)

    http://tealattewithstyle.com/

    ReplyDelete
  55. I recently won a bottle of Evian in a giveaway and will give it a go come summer. So far no spritz has ever really excited me, but maybe this one will.

    Linda, Libra, Loca: Beauty, Baby and Backpacking

    ReplyDelete
  56. Evian spray is a great stuff to bring anywhere.
    Love your faves on 2015.

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    ReplyDelete
  57. These are all great picks! I love that lipstick shade. I also really like the trench coat and striped shirt!

    http://www.theaisleofstyle.com/

    ReplyDelete
  58. This is amazing!!! Thanks for sharing! Hope you’re having a wonderful week!
    Much love, Len
    www.lenparent.com

    ReplyDelete
  59. Love that trench and MAC lipstick, great purchases hun x
    http://sweatshirtsanddresses.com/

    ReplyDelete
  60. Nice list! I have to go shopping now :-)
    By the way, the MAC lipstick is REALLY amazing! Makeup crush!
    xx Sindi | www.karvain.com

    ReplyDelete
  61. Love your choices. This Evian spray sounds so refreshing. I need to try this in summer (:
    Nati xx
    www.simplyartdicted.com

    ReplyDelete
  62. Thanks for sharing these with us. I've never heard of a sea salt spray for your hair. I'll have to try it out. Have a great day!

    Kathy
    http://www.glamsimplified.com

    ReplyDelete
  63. MAC seriously makes some of the most pretty shades of lipstick. Twig is such a fantastic natural my-lips-but-better color with a slight tinge of orange. Love that. Interested to bring that evian water spray into my makeup routine but is it really any different than just filling a spray bottle with water?


    Rae | Love from Berlin

    ReplyDelete
  64. Great roundup! My mom swears by the Evian face mist. She can't live with out it! Also, I love that Furla bag. It looks so expensive but has such a great price point.

    Hope you're having a lovely week!

    www.madame-ostrich.com

    ReplyDelete
  65. Fantastic round up! I definitely agree with the texturizing spray. I've been using Harvey Prince Sea Salt Texturizing Spray daily and I love it.

    Christina
    http://www.asentimentaladventure.com

    ReplyDelete
  66. The metropolis bag and the mac lisptick are my favourite! You made a lot of good shopping haha

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  67. Thanks for sharing! Love your 10 bests =)
    -mainou
    http://www.looksbymc.com

    ReplyDelete
  68. Thanks for sharing! I'm loving that lip color!

    www.maggiealamode.com

    ReplyDelete
  69. I love the Evian Spray. I use to spray it on my face when I'm tired to wake up :)

    xo
    https://stylehue.wordpress.com/

    ReplyDelete
  70. I swear by Fresh Lip Treatment! Also their Advanced Lip Therapy. Becca makes awesome highlighters.
    http://www.averysweetblog.com/

    ReplyDelete
  71. Awesome picks! Your bag is gorgeous! I've been loving the Gap girlfriend jeans too

    Http://Leftbankgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  72. I need that Evian spray in my life! And how fabulous is that Banana trench coat? LOVE <3
    Green Fashionista

    ReplyDelete
  73. really nice products!

    www.fashi0n-m0de.blogspot.it

    ReplyDelete
  74. The furla bag is to die for!!
    http://www.footnotesandfinds.com/

    ReplyDelete
  75. I love that furl bag!!! Great purchases :)
    xoxo

    Novelstyle

    ReplyDelete
  76. all of these are straight up chic and versatile!! :D

    Animated Confessions

    ReplyDelete
  77. That coat reminds me of a Burberry coat! Very chic indeed!

    Heba xx || The Heba

    ReplyDelete
  78. I love that sea salt spray! I use it all the time and I actually need to buy more now that I think about it.
    The Rad Wife

    ReplyDelete
  79. That trench coat looks so lovely! I also love the Furla bag. Twig is one of my favourite Mac lipsticks, it was actually my first Mac lipstick as well!

    Sally ~ DiagonSally

    ReplyDelete
  80. Sea salt? Never heard of it before!
    Loving the trench!
    Dora www.bangsbang.com

    ReplyDelete
  81. Lovely picks! I love your trench!!
    XOXO
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

    ReplyDelete
  82. Nice picks! I love Twig and the jeans look fantastic, I love GAP jeans!
    I hope you have a great day xx

    Sel♥
    selenaponcestyle.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  83. I love the lipstick and the trench! Have a nice day x

    V.
    http://violettedaily.com

    ReplyDelete
  84. I am really loving all of these!!! Especially that trench! Perfect! Happy Thursday!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

    ReplyDelete
  85. You are so right about all of these products!! I love the setting spray, that lipstick and of course that evian mist!! xo, Biana -BlovedBoston

    ReplyDelete
  86. What a great list! Really interesting post idea...the Metropolis bag looks to die for :) I guess my fav product of 2015 is the Bobbi Brown Art stick.

    Christina ♥ https://caliope-couture.com

    ReplyDelete
  87. I actually can't live without the Becca stuff, so so key in my routine.

    xx

    ReplyDelete
  88. Love your trench coat and that sea spray. Gemma xx
    www.jacquardflower.uk

    ReplyDelete
  89. Love your picks! I have previously used the Evian spray as well. The Furla bag looks so cute, a classic model.

    Luxessed

    ReplyDelete
  90. You've got some really great looking products here! I love that trench from Banana Republic! I need to try that Avian makeup setting spray. I've never really read a review or anyone talking about it, which is why I've never thought to try it out, but after reading your thoughts, I just may check it out now. I'm also going to try out those GAP girlfriend jeans, I love the rinse of the ones you've shared here! Thanks so much for sharing and I hope you're having a great day so far, beauty!

    XO,

    Jalisa
    www.thestylecontour.com

    ReplyDelete
  91. The trench and the little black bag are great additions. The stripe top is the perfect staple too!

    -M
    www.violetroots.com

    ReplyDelete
  92. So many classic pieces! I love the trench coat and the little black crossbody bag. Beautiful!

    https://forsevenseasons.wordpress.com

    ReplyDelete
  93. That trench coat looks SO nice! I bought a beat up old trenchcoat from F21 ages ago and I love it. Maybe it's time for an upgrade, haha.

    www.deasynoel.com

    ReplyDelete
  94. This was such an amazing post and I loved reading it!! I will have to try out the Evian spray:)

    xx Julianna
    www.blushandcamo.com

    ReplyDelete
  95. Love this post! Especially fond of the linen v-neck tee!

    Hailey
    www.themiddlecloset.com

    ReplyDelete
  96. Great post! Thanks for stopping by to my blog!
    Kisses,xx
    Nazlıgül | on my own way

    ReplyDelete
  97. These are great finds!! Thanks for sharing this!

    www.rdsobsessions.com

    ReplyDelete
  98. So many cool things! I really like your trench coat and the striped t-shirt - I need one like that!

    Hugs from Denmark x
    Mathilde | MATHILDE JULIE

    ReplyDelete
  99. SO many lovely things. A striped T-shirt is also one of my favorites in 2015 :)
    Xx Blue Ducklings
    http://www.blueducklings.wordpress.com

    ReplyDelete
  100. I have heard wonderful things about that evian face spray! I might have to try it out! great picks :)
    xx Annie
    http://www.somethingswellblog.com/

    ReplyDelete
  101. Such great picks! Thank you for stopping by my blog :)

    Love,
    www.thestyleventure.com

    ReplyDelete
  102. Great picks! Love the trench coat and the Mac lipstick!
    ~Lili
    www.thefashionsalt.com

    ReplyDelete
  103. Ooh you have a great selection here! Some of these are also my favs! I have the same texturizing spray and the mac lipstick! And I really love your trench coat as well as Furla bag!

    -Lily from With Love Lily Rose

    ReplyDelete
  104. You are really right! With all the things you show here your are definitely well equipped!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  105. Some great items in this list!! Impressive!

    Adi xx
    www.fancycorrectitude.com

    ReplyDelete
  106. Hi Trang,

    I have nominated you for the Liebster Award. Please see the link below for full details:
    http://tellmeyblog.com/2016/01/24/liebster-award-nomination/

    Have a lovely Sunday!

    xx
    Yvonne
    http://tellmeyblog.com

    ReplyDelete
  107. This is such a great list! I never tried a facial water spray before, but I really want to try the one you reviewed:) I am also curious about that texturizing hair spray; it sounds like a perfect product for summer days. Thank you for sharing:)

    http://www.yuliannova.com/

    ReplyDelete
  108. A trenchcoat is such a musthave! I would love it if you could join my Fashion linkup party!
    www.fashionandfoodandotherstuff.com

    ReplyDelete
  109. I love Evian spray! I live for that stuff and it definitely is great for the skin!

    www.dressed2dnines.com

    ReplyDelete
  110. The Sugar Lip Treatments are all kinds of awesome!!!
    http://carolinapage.eu

    ReplyDelete
  111. Great selection! x

    www.bibigoeschic.com

    ReplyDelete
  112. Your Furla is so lovely!! Such a great selection.

    Camy xx
    www.osiarah.com

    ReplyDelete
  113. Great picks, thank you for sharing :)
    xx Elle

    Check out my blog:
    www.cherryblossomstreet.com - Model and Travel & Lifestyle blogger i Tokyo!

    ReplyDelete
  114. WOW selection Trang..Evian spray..trench
    lovely post....dear
    xoxo, Neha
    http://www.theinstylejournal.com

    ReplyDelete
  115. That furla bag is such a beauty and I love my Evian spray too as it's so refreshing! Thanks for sharing!

    Prudence
    www.prudencepetitestyle.com

    ReplyDelete
  116. I just got myself a girlfriend jeans and can't wait to play around with it! Loved going through ur favs!
    Thestyletune.blogspot.com

    ReplyDelete
  117. I am a huge fan of NYM beach spray and the EVian spray.. I love your picks! xxo
    Jamie
    www.jamieeverafter.com

    ReplyDelete
  118. Awesome list.... love classic trench and striped tee :) So chic
    www.thedailyweeklyblog.com

    ReplyDelete
  119. I love the subtle details on that trench coat, very chic

    Suze | LuxuryColumnist

    ReplyDelete
  120. Mac lipstick is really great!
    I also have one, it's pink.
    The only sad thing is that it broke,
    but I'll get a new one soon.

    x
    Celien | The Losing Struggle

    ReplyDelete
  121. Such a great round-up!
    xo, Jane
    http://www.fitfabfunmom.com

    ReplyDelete
  122. I love that bag
    http://dressmecasual.blogspot.com.eg/

    ReplyDelete
  123. That beach spray looks great
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    ReplyDelete
  124. I would like to try Texturizing Sea salt Spray :)

    DadieB. ~
    dadiebradshaw.altervista.org

    ReplyDelete
  125. Oh my gosh the fresh lip treatment is amazing! It has been a life saver during these cold winter months!

    Shannon Sage

    ReplyDelete
  126. I am always on the hunt for a good v-neck tee. I might need that one! I love a good trench coat, and that MAC lip color looks so pretty. Thanks for sharing!

    Amy Ann
    Straight A Style

    ReplyDelete
  127. Oh what I'd give to get your Banana Republic trench coat! It's gorgeous! Of course strangers will compliment it! It's wonderful! Definitely an awesome piece received in 2015 <3

    xx Bash | H E Y   B A S H | bloglovin'

    ReplyDelete
  128. perfume guerlain is my absolute favorite

    ReplyDelete
  129. I have a BR trench and absolutely love it- so classic!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    ReplyDelete
  130. I absolutely love these picks <3 I'm already addicted to my Evian spray. It's so nice, especially after a long flight.

    Good karma,
    Tatum || AbstractAphrodite

    ReplyDelete
  131. Black bag, striped shirt. I am so in love!

    xo
    Michaela

    http://michaelajeanblog.com
    http://michaelajeanart.com

    ReplyDelete
  132. fun post! I need to try some of these products!

    kelseybang.com

    ReplyDelete
  133. That trench coat looks gorgeous! Beautiful post!

    http://roadesque.com
    http://ouruins.com

    ReplyDelete
  134. Love that trench coat, the lining is so chic!

    Chelsea
    Chow Down USA
    Insta

    ReplyDelete
  135. This is such a fab idea for a post hun, I absolutely loved it. I bought a big fluffy, faux fur coat and a suede trench coat that still gets so many compliments to this day!

    Elle
    www.theellenextdoor.com
    xx

    ReplyDelete
  136. I would have to try out that MAC lipstick but I can't ignore how nice that trench coat is!

    Joyce // Joycentricity

    ReplyDelete
  137. What a great trench coat! I love a good trench coat, such a wardrobe staple. It goes with everything!!

    Xo, Jackie
    stylemydreams.com

    ReplyDelete
  138. You have such great taste!
    www.MarinaSays.com

    ReplyDelete
  139. I love the BR trench coat, it's so beautiful and timeless.

    alicered.co.uk

    ReplyDelete
  140. I adore that coat, so pretty! Also really intrigued to try salt water spray so I will be sure to check this one out! :D Also really like the jeans and the jacket! xx

    Filippa ⎮ Always a Dot

    ReplyDelete
  141. I love Banana Republic and that trench is amazing! I also use that texturing spray! I need to try to Evian mist! XO
    Lauren-Blair
    www.prefertobedemure.com

    ReplyDelete
  142. This is a great list! I have a bottle of sea salt spray which I have no idea what to do with but will try it your way, hopefully it works.

    Shireen | Reflection of Sanity

    ReplyDelete
  143. I hadn't heard of an Evian spray before but it really looks awesome. I love this post idea! x

    Cristina, xo // My Cup of Tea

    ReplyDelete
  144. Me and my wifes new favorite product are these japanese face masks. They come in different 'flavors' I guess. Such as aloe vera, cucumber, etc... There are even ones that look like comic book characters like Iron Man. It's so fun

    http://www.pixics.com/blog

    ReplyDelete
  145. I also have a trench from Banana Republic that I love, it's a great classic! Loving that Furla bag!
    Rachael
    http://www.threadsforthomasblog.com

    ReplyDelete
  146. You did great in 2015, but I have a feeling lots more products are coming this year! ;) xx adaatude.com

    ReplyDelete
  147. so many great products :)
    http://www.youtube.com/c/MissLovelyAttitude
    http://lovelyattitude.com

    ReplyDelete
  148. The Banana Republic coat is amazing.This really is great stuff
    sophieatieno.com

    ReplyDelete
  149. Mac Twig is such a gorgeous shade! And the UD Setting Spray is fantastic. x
    Mummy’s Beauty Corner

    ReplyDelete
  150. Twig looks like a gorgeous shade! I have De-Slick and find it doesn't work for me at all unfortunately!

    Danielle's Beauty Blog

    ReplyDelete
  151. Trang that trench coat is so beautiful! I like how it has black piping - a little something different and still classic.
    TGIF let's celebrate and raise a glass ;)
    Much Love Karen
    (STYLESMORGASBORD) [BLOGLOVIN])

    ReplyDelete
  152. the bag did it for me :) love it!

    http://imambertan.com/

    ReplyDelete
  153. That coat is gorgeous and I've not heard about the Evian spray - will definitely be checking it out and thanks for sharing :)

    Pop over to my blog!

    Sarah

    sarahinks.co.uk

    ReplyDelete
  154. your site looks awesome and your photos are perfect! also i have a page. please click! :)

    http://farmasin.com/kayit-ol.html

    ReplyDelete
  155. I love the Urban Decay setting sprays... and now you've reminded me I need some more :)

    Amber
    amberbutbetter.blogspot.com

    ReplyDelete
  156. I really want to try a sea salt spray but here in Italy are not so popular ! x

    aishettina.blogspot.it

    ReplyDelete
  157. Wow you did well this year. I have had so many trench coats and not liked any of them. They never fit me right, I am a small size a zero or a two but I am fairly tall almost 5'8" and the coats in the small sizes are made for people 5'5" or under so when I put them on the belt hits in the wrong place right below my ribcage the arms are too short yet the shoulders are still too big. I am probably going to have to plunk down major cash for a Burberry.

    Allie of ALLIENYC
    www.allienyc.com

    ReplyDelete
  158. They sound great all your favs, the last one didn't try yet, but after your words, must think about
    Melange-Boutique Blog || Instgram

    ReplyDelete
  159. great post :)
    please follow my blog : YOUNG BLOG


    ReplyDelete
  160. I absolutely adore the evian spray. It's so good for when you're traveling on an airplane, a spray every hour because the air is so dry on planes!!!
    xx Belle

    ReplyDelete
  161. That trench coat looks AMAZING and I'm very jealous!! Wish I had one in my closet.

    Via Sora

    ReplyDelete
  162. That trench coat is stunning! The sea salt spray sounds amazing :)

    www.fineclic.com

    ReplyDelete
  163. The trench coat is a classic and can be worn forever. Thanks for sharing your great finds!
    www.streetmadonna.com

    ReplyDelete
  164. loving your acquisitions post
    I never knew evian had more product lines other than water
    and that banana republic trench coat is right up my street
    xxx
    http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  165. Such a cute bag! Enjoy your week!

    Ty
    http://www.toastandgrits.com

    ReplyDelete
  166. That mac lipstick looks super pretty.

    www.themakeupaficionado.com

    ReplyDelete
  167. I'm a massive fan of the Becca Shimmering Skin perfector - it's just beautiful xx

    Gemma ♥ | Miss Makeup Magpie

    ReplyDelete
  168. Great, practical post!
    ~ http://myeyeseyes.blogspot.com

    ReplyDelete
  169. I love your style and your post are always filled with great content. Thanks for sharing and feel free to visit our blog for the latest in the eyewear industry!

    Eye See Euphoria | http://blog.eyeseeeuphoria.com/2016/02/01/what-is-2020-vision/

    ReplyDelete
  170. Love so many of the products you mentioned! I'll have to try the Becca primer!
    Kelly
    http://kellypatriciastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  171. Such a great list of products! I am obsessed with Urban Outfitters BDG jeans. I buy them over and over again and probably have at least 10 pairs right now. And I love that striped basic V-neck. I'm wearing one like that right now! Thanks for sharing!
    http://www.travelalphas.com

    ReplyDelete
  172. I love anything by Urban Decay! Great post.

    Anika | anikamay.co.uk

    ReplyDelete
  173. Great selection!
    Have a nice evening!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr/

    ReplyDelete
  174. I absolutely love Evian spray, been using it for a year now! Great post!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    ReplyDelete
  175. Mac lipsticks are the best!

    God bless,

    XO, Claire

    Http://www.littlemissfashionqueen.com

    ReplyDelete
  176. Haha I have (& love!) like 75% of these. So amazing!

    elainea
    toast the girl almighty

    ReplyDelete

© TRANG'S CORNER. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig